Hyvää joulua!

God jul till er alla!

Som ni ser har äänet nu en egen hemsida. Vi uppdaterar här om vår verksamhet, aktuella sverigefinska nyheter och med underhållande artiklar. Om du har något du vill publicera här är det bara att kontakta oss på aanet@ungfin.se. Vi fortsätter dessutom att arbeta på nästa tidning. Så det är även möjligt att publicera någonting i den om man skulle vilja. Nästa nummer planeras att släppas runt Februari/Mars. 

Hyvää joulua!!

Meillä on nytten om kotisivu, jonne voitte lähettää kaikkea kivaa ja ajankohtaista. Esim jostain eventistä kaupungissasi tai mielipiteesi päivän uutisista. Jatkamme samaa aikaa lehden tekemisessä, mihin myös aina saa lähettää haluamansa. Meillimme on aanet@ungfin.se

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s