Var med! Ole mukana!

Sverigefinska ungdomstidningen Äänet startade för några år sedan men efter två utgivna tidningar misslyckades engagemanget hållas vid liv. Efter detta kunde jag inte göra mig av med hemsidan och låta iden om Äänet dö. Så nu sker ett nytt försök med förhoppningen att andra också vill engagera sig för första gången eller på nytt.

Äänet on ruotsinsuomalinen nuorisolehti, joka ikävästi on olut poissa yli vuoden. Nyt on aika uuteen yrityksen ja tarvitsemme apua tai oikeastaan minä tarvitsen apua. Liity mukaan ja lähettää tekstejä, runoja, kuvia, piirustuksia, videoitta tai muuta hauskaa. Olen iloinen kaikesta!

Den nuvarande iden är att uppdatera hemsidan med en text i veckan men om detta visar sig vara ett för stort mål kanske varannan vecka. Jag skulle alltså verkligen tycka att de var kul om andra kände att de ville skriva eller vara med på andra sätt. Det går att skicka in en text eller vara med och skriva något varje vecka. Det behöver inte heller vara text utan lan vara bilder, teckningar, filmer eller ljud. Alla  idéer är välkomna!

/A-J Turtiainen, försöker driva Äänet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s