Korona Kokemuksia

Korona alkoi 2019 jouluna. Ensin se tuntui pikku taudilta joka menee pian ohi. Mutta se levisi yhä vain nopeammin muihin maihin. Ja lopulta se tuli Ruotsiin. Se oli kamalaa. Ruotsissa se levisi nopeasti, ja lopulta todettiin että korona on pandemia.

viime kesänä minä ja minun perheeni oltiin kaksi viikkoa karanteenissa. Se oli kauheaa, mutta se oli sen arvoista koska me päästiin suomeen

Silloin alkoi tulla turvatoimia. Monissa maissa suljettiin paikkoja ja lopulta melkein kaikki maat olivat kiinni. Maskeja alettiin käyttää ja turvatoimet tiukkenivat. Monta tapahtumaa peruttiin. Jos oli pieninkin oire piti jäädä kotiin. Sitten alettiin testata ihmisiä. Ruotsin turvatoimet olivat todella huonot minun mielestäni ja viime kesänä minä ja minun perheeni oltiin kaksi viikkoa karanteenissa. Se oli kauheaa, mutta se oli sen arvoista koska me päästiin suomeen.

Elämä on muuttunut paljon ajasta ennen koronaa

Rokotetta oltiin kehitelty jo pitkään ja lopulta sellainen keksittiin. Ruotsiinkin tilattiin rokotteita ja ihmisiä alettiin rokottaa. Minä käytän koulussa maskia. On niin kurjaa koska minun vanhemmat eivät anna minun olla sisällä kenenkään kaverin luona, mutta minä tietysti ymmärrän sen. Elämä on muuttunut paljon ajasta ennen koronaa. Mutta olen varma että jossain vaiheessa elämä jatkuu taas normaaliin tapaan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s